12.9 Sunnuntai : Lahdimme heti 7 jalkeen matkaan.Ensimmainen kyla oli Villatuerta, jossa joimme kahvit juuri paistetun suklaapullan (jaettiin puoliksi) kanssa. Sitten ohi Estellan kaupungin osittain sen katuja pitkin kohteena Irache ja sen Fuente de Vino. Meillepa ei hanasta viinia herunut. Katsoivat varmaan valvontakamersta, etta ollaan alle 18 v ja panivat hanan kiinni. Pakolliset kuvat otettua jatkoimme  matkaa. Hotel Irachen jalkeen kulkukoira lyottaytyi matkaan, emmeka paasseet siita eroon kuin vasta 3 km paassa lahestyessamme Azquetan kylaa. Istuimme siella hetken kylman oluen ja pienen purtavan kera.Lyytsaa oli koko paivan krampannut jalasta ja pakarasta ja han laakitsi itseaan WC:ssa. Sitten ei ollutkaa kuin pari kilometria paivan kohteeseen Villamayor de Monjardiin. Jouduimme odottamaan varttitunnin ennenkuin Alberque avattiin, mutta paasimme ensimmaisina valitsemaan pedin. Siella oli 2 huonetta, joissa 2 kerrossankya ja 6 hengen siskonpeti. Tosi vaatimaton paikka, mutta maksukin oli vapaaehtoinen.Pyykit vietiin kuivumaan tien toiselle puolelle kirkon takaseinalle.  paiva oli taasa aurinkoinen. Onneksi kuitenkin tuuli.

13.9 Maanantai:Aamiainen oli klo 6.Teeta, kahvia,mehua ja leipaa. Varmaan siksi, ettei koko kylassa ollut kauppaa. Lahdimme 7 jalkeen matkaan. Ensin alas, koska kyla oli 650 m korkeudella. Aamu oli tuulinen ja taivas pilveton. Tie vei  lapi viljelmien 11,5 km Los Arcosiin, jonne tulimme vartin yli 10.Vihdoinkin apteekki. Ostin aurinkovoidetta ja laaketta huuliherpekseen. Lyytsa betadiinia naarmuihinsa. Olimme haaveilleet kunnon aamukahvista, mutta jalleen kerran jaimme ilman, kun merkatun reitin varrella ei ollut ainuttakaan baaria. Sansolin kylaan oli 7 km. Aurinko porotti eika enaa tuullut. Vihdoinkin baari. Vaihdoimme kahvit isoon huurteiseen olueeseen. Sitten enaa 1 km  ja jaimme yoksi Torres del Rioon. Pieni huone 5 kerrossankya. 10 € kun otimme aamiaisen (muuten 7). Illallisen soimme cafen ylakerrassa, jossa ruokailijat olivat pyhiinvaeltajia.  Meita oli n. 25 h italialaisia, ranskalaisia, saksalaisia, puolalaisia, espanjalaisia ja 2 suomalaista.  Alkuruoka oli riisia tomaattisoseella ja paalla paistettu muna. Paaruoaksi mina otin lohta, Lyytsa pihvin. Niiden lisukkeena oli muutama ranskalainen.Jalkiruoka oli pieni vanukas. Punkkukin oli niin katkeraa, etta edes me ei juotu kuin hiukka. Sitten nukkumaan.

14. Tiistai: Olimme ostaneet aamiaislipukkeet 3€. Juotiin kahvit klo 6 muffinsin ja mehun kera ja ennen puolta 7 matkaan.  Oli aivan pimeaa. Aurinko nousee klo 7.30. Ensimmainen kyla oli Viena 10 km paassa. ja ennen sita ei ollut mitaan. Tie oli aika helppo. Auringonnousu upea. Viini- ja oliiviviljelyksia. Tulimme Vienaan jo klo 9.15. Hyva saavutus meilta. Taverna avasi juuri ovensa ja joimme siella kahvit ison croissantin kanssa. Olimme puolivalissa paivan tavoitetta. Tulimme Logronoon jo puolelta paivilta. Iso Alberque. Meidan huoneessa 12 kerrossankya. Lyytsa uhrautui taas ja otti ylasangyn. Naisille on omat suihkut, miten ylellista. Eka kerta. Pyykit pestiin kylmalla vedella sisapihalla. Loysimme ravintolan, jonka nimi on Kuppa. Soimme siella menun katedraalitorilla ihmisia katsellen. Ja nyt nyt nukkumaan. Sulkevat tietsikan.